میزان ترکیبات اصلی و
کالری غلات و حبوبات در 100 گرم ماده غذایی
ماده غذایی
|
میزان پروتئین
|
میزان کربوهیدرات
|
میزان چربی
|
کالری
|
نان لواش
|
8/9
|
64
|
0/5
|
293
|
نان سنگک
|
8/7
|
55
|
0/4
|
258
|
نان بربری
|
8/2
|
56
|
0/7
|
265
|
نان تافتون
|
9/2
|
60
|
0/6
|
283
|
برنج خام
|
8/8
|
79
|
0/9
|
360
|
آرد سفید
|
7/5
|
79
|
0/8
|
364
|
عدس خام
|
24/7
|
60
|
1/1
|
340
|
لپه خام
|
24/2
|
63
|
1
|
348
|
لوبیا قرمز خام
|
22/5
|
62
|
1/5
|
343
|
ماکارانی
|
12/5
|
75
|
1
|
369
|