روزنامه ها همواره درباره زیان رژیم های غذایی که مملو از چربی هستند، می نویسند. رژیم های غذایی که مملو از چربی هستند، موجب افزایش کلسترول و در نهایت منجر به حمله های قلبی می شوند، از این رو بیشتر مردم از خوردن تخم مرغ و گوشت گاو پرهیز می کنند، اما کلسترول همواره مضر نیست. بدن ما به آن نیاز دارد تا از عصب ها محافظت کند و سلول ها و هورمون های جدید بسازد. فقط وقتی مشکل ساز می شود که ما از غذاهایی مانند پیتزا، همبرگر، بستنی، استیک و یا هر غذایی که جزو فرآورده های حیوانی هستند، استفاده می کنیم.
کلسترول اضافه بر دیواره شریان رسوب می کند و موجب مسدود شدن آنها می شود و در نتیجه جریان خون را کند و محدود می کند. دردی که بر اثر انقباض شریان به وجود می آید، افزایش یافته و منجر به حمله قلبی می شود. کلسترول همچنین موجب ایجاد سنگ کیسه صفرا می شود. در مجموع دو نوع کلسترول وجود دارد، کلسترول سودمند یا HDL و کلسترول مضر یا LDL. LDL کلسترولی است که رگ ها را مسدود می کند و باید سطح آن پائین باشد. در حالی که HDL دیواره رگ ها را شست و شو داده و ضرر LDL را از بین می برد، لذا باید سطح آن بالا باشد. پزشکان برای کاهش و اجتناب از مصرف رژیم های غذایی پرچرب چون گوشت و تخم مرغ، فرآورده های لبنی را توصیه می کنند، اما شما می توانید از روش های خانگی برای درمان استفاده کنید: ▪ ویتامین E زیاد مصرف کنید ▪ حتماً صبحانه بخورید ▪ همواره وعده های غذایی سبک بخورید ▪ ویتامین C را به رژیم غذایی اضافه کنید ▪ مصرف سیر را افزایش دهید ▪ قهوه بدون کافئین را از وعده غذایی حذف کنید ▪ انگور را فراموش نکنید ▪ گریب فروت بخورید ▪ لوبیا را در رژیم غذایی خود قرار دهید ▪ از فواید هویج (زردک) بهره ببرید