میزان ترکیبات اصلی و کالری غلات و حبوبات در 100 گرم ماده غذایی
ماده غذایی |
میزان پروتئین |
میزان کربوهیدرات |
میزان چربی |
کالری |
نان لواش |
8/9 |
64 |
0/5 |
293 |
نان سنگک |
8/7 |
55 |
0/4 |
258 |
نان بربری |
8/2 |
56 |
0/7 |
265 |
نان تافتون |
9/2 |
60 |
0/6 |
283 |
برنج خام |
8/8 |
79 |
0/9 |
360 |
آرد سفید |
7/5 |
79 |
0/8 |
364 |
عدس خام |
24/7 |
60 |
1/1 |
340 |
لپه خام |
24/2 |
63 |
1 |
348 |
لوبیا قرمز خام |
22/5 |
62 |
1/5 |
343 |
ماکارانی |
12/5 |
75 |
1 |
369 |